Over ons


Over R. Schreur Podotherapeut

Over R. Schreur Podotherapeut

De podotherapeut behandelt klachten die te maken hebben met de voeten, het looppatroon of lichamelijke klachten die mogelijk de oorsprong in de voeten hebben. Hierbij wordt samengewerkt met andere zorgverleners en is indien nodig een doorverwijzing mogelijk. R. Schreur Podotherapeut helpt je bij zowel behandeling van bestaande klachten als preventie van nieuwe klachten aan de voeten.

Ruud Schreur
Podotherapeut

Christa Meulenbelt
Pedicure

Wilma de Vlugt
Pedicure

Tanja Schreur
Receptioniste

Hulp bij voetklachten

Wist je dat voeten bestaan uit 26 botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen? Het is een sterk en essentieel lichaamsdeel, misschien wel een van de meest belangrijke in het lichaam. Dit maakt een voetprobleem des te ingrijpender. Een verkeerde stap, een verkeerde schoen of een huidprobleem dat langzaam bij de voet ontstaat, zorgt ervoor dat lopen ineens een grote opgave wordt. Laat deze zo snel mogelijk behandelen. Mocht je last krijgen van voetproblemen of voetklachten, helpen wij je graag.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit podotherapeut Ruud Schreur en gekwalificeerde pedicures Wilma de Vlugt en Christa Meulenbelt. Telefonisch word je soms te woord gestaan door onze secretaresse Tanja Schreur. Het team staat voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Via deze site vind je algemene informatie. Voor meer specifieke informatie of eigen vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Het pand is gemakkelijk bereikbaar, rolstoeltoegankelijk en heeft een (gratis) gehandicaptenparkeerplaats voor de deur.

Neem contact op om vrijblijvend te informeren of om een afspraak te maken!

Ga naar het afsprakenportaal

Je kunt je gemakkelijk registreren én online een afspraak maken.